Roedeers på Facebook / YouTube / Twitter

U15 spelade oavgjort i Seriepremiären

Seriepremiären för U15 blev lite snurrig till att börja med, många nya spelare och nervösa killar gjorde att det var lite si och så med spelet den första kvarten. I andra kvarten började polletterna ramla ner hos killarna och nerverna satt på insidan igen vilket gjorde att vi kunde påbörja ett hyggligt spel både på anfallet och försvaret. Vi gick dock fortfarande på ca 80% fart av någon konstig anledning resten av första halvleken. Efter lite snack i pausvilan med killarna så satte dom full fart framåt och producerade många bra spel på både försvaret och anfallet. Vi var ner på Carlstads 3 yards linje två gånger under matchen utan att producera. Istället så tappade vi bollen till Carlstad som oftast inte kunde göra något av den. Carlstad ledde länge matchen med 6-14 men i sista kvarten skulle det bli utjämnat. Vi hade bollen på deras 30:e yardlinje, vi hade 4:e försöket och 10 yards kvar att gå. Då när vi som mest behöver det så sätter vi en klockren passning ner till End Zone för 6 poäng. Vi var ju tvungna att gå för två poäng för att bli lika, killarna kliver fram till bollen och levererar ännu ett spel när dom var tvungna. Resultatet 14-14 kändes idag som en vinst med tanke på att vi började skakigt, Carlstad bjöd på bra motstånd i en match som tyvärr dommarna kastar sönder lite med för mycket onödiga flaggor. Vi tar med oss de två sista kvartarna av bra spel och ser fram emot nästa match borta mot Uppsala den 5/6.

Tränarna

Micke, Robban och Oskar