Roedeers på Facebook / YouTube / Twitter

DUKES TOURNEY 2011

En medalj på tre försök.

U-13 var det lag som åkte hem med en bronsmedalj efter helgens cup.
U-15 fick spela om femte plats och förlorade den mot Arlanda knappt med en TD, 12-6. 
U-17 fick också spela om femte plats men vann denna match enkelt med 34-0 mot Göteborg.

U-13 spelad bra och var välförtjänta av sin tredje plats. 

U-15 kunde med lite flyt kommit någon placering högre.

U-17 däremot hade nog tillräckligt med oflyt/otur så att det räcker flera år framåt! De förlorade två matcher i gruppspelet den ena mot Ekeby Greys och den andra mot Kristianstad Predators. Matchen mot Ekeby dominerade Roedeers totalt och stängde ner Ekeby helt. De fick inte en enda first down och fick bara fram ett enda bra spel och då gjorde de TD på en lång pass. Matchen slutade 6-0. Hade Roedeers vunnit denna match hade de spelat i final.
Matchen mot Kristianstad var betydligt jämnare, här stod det 8-8 tills det var 2 sekunder kvar av matchen och då gjorde Kristianstad en TD. Värt att notera är att när det var 9 sekunder kvar av matchen så lyckades de få till tre spel innan tiden var ute och alltså fick en TD.

Ett stort tack till alla spelare, tränare och föräldrar som var med till Skövde!