Roedeers på Facebook / YouTube / Twitter

Idrottscollege

Det är nu klart att Widénska gymnasiet kommer få amerikansk fotboll på sitt idrottscollege! Gå gärna in på sidan och läs om skolan. Förmodligen det bästa idrottscolleget i Sverige! Detta betyder unika möjligheter att kombinera skolan med amerikansk fotboll. På skolan finns bara gamla elitidrottare som lärare allt från SM vinnare till Världsmästare! Alla vet vad det innebär att träna på elitnivå och plugga. Missa inte detta tillfälle!

Detta betyder att de som går i nian kan söka till detta. Vi har i dagsläget fem stycken som går där, Erik Törnblom, Jonathan Andersson, Marlon Escobar, Danilo Romo och Joel Bygg. Erik och Jonathan är ju som bekant nyblivna EM bronsmedaljörer!


Gymnasieskolan har gjorts om och vi har fått sk. NIU platser på idrottscolleget med start hösten 2012. Ansökan ska göras senast 1 december 2011. Eftersom det är nationellt intag så kan spelare från andrar klubbar också söka.

Mer information kommer senare då det även kommer kallas till ett informationsmöte kring detta. Har ni frågor redan nu så kan ni ringa eller maila till sportchef
Bo-Göran Lundqvist, 070-55 000 85, bo-goran.lundqvist@roedeers.se