Roedeers på Facebook / YouTube / Twitter

U15 Preview inför omgång 4 @ Örebro Black Knights

I sista omgången innan sommaruppehållet åker Västerås (0-3) till Örebro (1-0) för att förhoppningsvis ta årets första seger. Västerås vann båda matcherna mot Örebro förra säsongen. Men då halva trupperna har bytts ut för båda lagen så är det tveksamt om det spelar någon roll för utgången av matchen.

I förra matchen mot Arlanda så gjorde defense sin bästa match för säsongen, då Arlanda egentligen endast skapade spel när deras QB sprang själv med bollen. Tyvärr hade offense en tyngre dag och gick poänglösa av planen för andra matchen i rad.

Årets upplaga av Örebro vet vi inte så mycket om. Dom har spelat en match hittills, som vanns med 6-2 mot Arlanda (som vi förlorade med 14-0 mot). Samt att den spelare vi hade mest problem med förra säsongen, FB/LB Max Gunnarsson, har flyttat upp till U17 laget.

För att vi ska vinna den här matchen så behöver vårt offense höja sig minst ett snäpp samtidigt som defense fortsätter spela som dom gjorde mot Arlanda.

Vi ses söndag 3/6 10:00 på Rosta gärde i Örebro.

Robert Andersson, HC