Roedeers på Facebook / YouTube / Twitter

U15 matchrapport omgång 4 @ Örebro Black Knights

Omgång 4 och dags för sista matchen innan sommaruppehållet.

Vi åkte till Örebro med målet att ta säsongens första seger. Då det regnar ganska mycket när vi kommer fram blir känslan lite att det är på marken det här kommer att avgöras.

På vår första offense drive visar vi att vi är här för att vinna. Efter lite tveksamt spel på första spekan så kommer springspelet igång på ett utmärkt sätt. Vilket resulterar i en TD och med lyckad XP-spark är ställningen 7-0 Roedeers. När sedan defense går in och stoppar Örebro på ett bestämt sätt och ger tillbaka bollen till offense, så känns det som första segern kanske ska komma. Halvleken fortsätter på samma vis, där vi springer mycket bra med bollen och vårt defense fortsätter att stoppa Örebro. Som inte skapar speciellt mycket förutom något enstaka hyfsat springspel. Vi hade däremot stora svårigheter att passa i det dåliga vädret, där vi bland annat missar en otäckt WR efter att bollen glidit ur handen på vår QB och resulterat i en fumble i stället. Ställningen i halvtid är 27-0 till Västerås, tror jag.

Till andra halvlek så har värdet klarnat upp och solen tittar till och med fram lite. Men matchbilden är fortsatt ungefär densamma, med skillnaden att vi nu kan ta lite yards genom luften också. Och slutställningen skrivs till 55-0 Västerås.

Tyvärr så fick en Örebro spelare en hjärnskakning i första halvlek, hoppas han har kryat på sig.
Känns skönt med första segern för säsongen. Bra kämpat och lycka till i fortsättningen till Örebro.

Robert Andersson, HC