Roedeers på Facebook / YouTube / Twitter

Tillberga Bandyskola kom och testade amerikansk fotboll

Idag fick killarna i Tillbergas bandyskola ett lite annorluna träningspass, en av tränarna i tillberga bandy hörde av sig till oss i roedeers och ville göra något annat än bara fysa och träna bandy på lägret.

Naturligt vis fixade vi till det och killarna som i vanliga fall har en lite orange boll och is som arena fick prova på och hantera vår ovala boll på gräs, inte lätt alla gånger att få till det men killarna kämpade på och gav inte upp. Jag tror att det som var roligast var att tacklas med våra popup dummies och fånga boll.

En bild ljuger ju sällan och killarna skrattar på de flesta bilderna medans det utövade sporten vilket får tolkas possitivt, vem vet kanske det var några nya amerikanska fotbollspelare med på planen idag. Bilder kan ni se här.

Tack Tillberga, det var kul att ha era killar hos oss några timmar.

//Coach Micke Göranzon

Alla ungdomar som är intresserad och vill testa på amerikansk fotboll är välkommna ner till oss på Arosvallen, vi har lag från 9 år och uppåt.
Kontakta vårt kansli så får ni veta mer om vilka tider de olika lagen tränar på så får ni träffa lagledare och tränare för just din åldergrupp, både killar och tjejer kan spela denna idrott..

Kontaktinfo Roedeers kansli:
Kansliet är bemannat mellan 10.00-14.00 på vardagar.
Telefon: 070-299 00 88
E-post: kansliet@roedeers.se