Roedeers på Facebook / YouTube / Twitter

Roedeers förstärker coachstaben

Roedeers har nu gjort klart med den nya defensiva coordinatorn Lorne Milsap.

Lorne kommer från Peterborough,Ontario, Canada och har jobbat som både rekryterare och coach under många år, Lorne kommer att ha rollen som defensiv koordinator här i Roedeers seniorlag men även träna våra defensiva backar. Lorne Kommer även vara Huvudtränare för vårt U19 lag.

Lorne har jobbat som bade lärare och coach i Canada och är högt utbildad, bland annat har han en Masters degree I Physical education coaching från University of Victoria och en bachelor degree I physical education från Queens university samt Lev 3 coach utbildning från Football of Canada.

Lorne har tränat ett flertal lag I Canada på alla positioner i försvaret.

Regina Mundi Collage : Defensive Coordinator och Linebacker coach
Oakridge Secondary school: Head Coach och Linebacker coach
London Beefeaters: D-line coach och rekryterare
Queen´s University: Vanier Cup champions 2009

Lorne kommer ansluta till Roedeers om några dagar, vi hälsar Lorne hjärtligt välkommen till Roedeers familjen