Roedeers på Facebook / YouTube / Twitter

Premiär för Superserien

Efter 17 långa år är de äntligen dags för spel i Superserien igen!

Senast Roedeers var i Superserien var 1997. Det året blev det två vinster och åtta förluster i serien och en snöplig förlust mot Tyresö i återkvalet. Hälften av lagen är kvar (Limhamn Griffins, Örebro Black Knights, Uppsala 86 érs och Stockholm Mean Machine) i Superserien sedan dess medan fyra nya (Carlstad Crusaders, Tyresö Royal Crowns, STU Northside Bulls och Kristianstad Predators) har tillkommit. 

Det är ett Roedeers med stora förhoppningar som åker ner till Malmö för att möta förra årets nykomlingar Limhamn Griffins. Limhamn som förra året hade svårt med speltempot i första matcherna men sakta men säkert kom in i tempot ju längre serien pågick. Ska det bli samma sak för Roedeers eller ska det bli en seger redan i första matchen i serien.
Roedeers åker ner redan på fredagen för att sova över på hotell och kunna vara pigga och spelsugna till matchen på lördag 2 maj.

De fem importspelarna tillsammans med tre andra svenska nyförvärv har gett ett välkommet tillskott till truppen. Detta är dock ingenting som övriga fotbollssverige tror ska göra någon skillnad utan Roedeers tippas bli sist i serien i år. Mer om det finns att läsa här och här . Tankar inför första omgången från Superseriepanelen kan du läsa här.