Roedeers på Facebook / YouTube / Twitter

Vad säger statistiken och historiken?

Tittar vi tillbaka historiskt så är det ingen rolig läsning för varje Roedeersfan. Roedeers har bara mötte Limhamn två gånger under dessa 25 år som klubben funnits och har faktiskt inte ens lyckats göra en poäng mot dem. 1997 i Superserien blev det stryk med 0-46 och den andra gången lagen möttes var 2005 och då blev det stryk med 0-64. Således är siffrorna förkrossande 0-110 till Limhamns favör. Även dessa två matcher var på bortaplan i Malmö som denna match idag lördag också är. Malmö folket har alltså inte fått chansen att se vackra Västerås! Till 2016 hoppas vi att detta sker.

Nu är det ingenting som dagens spelare ens har reflekterat på eftersom nästan ingen var med och spelade då, möjligen undantaget Christer Gangstad och någon till. Laget kommer spela för att vinna matchen och det ska bli spännande att se matchen live på webben här.