Roedeers på Facebook / YouTube / Twitter

Omgång 3

 Omgång 3 i Superserien

STU Northside Bulls - Tyresö Royal Crowns 25-62
Ett riktigt Stockholmsderby som Tyresö planenligt kunde vinna stort. STU höll dock jämna steg i halva matchen innan Tyresö kunde sätta mer poäng på tavlan och siffrorna rann iväg.

Uppsala 86 érs - Örebro Black Knights 19-0
Att Uppsala skulle nolla Örebro var det nog ingen som kunde tippa innan matchen. Detta var Örebros första match eftersom de valde att ha två byeweek i inledningen av säsongen. Örebro har sin vana troget många nya spelare däribland QB och även till i år nya coacher. Vi får se vad denna match kommer ha för betydelse i kampen om slutspelsplats men nu är det stor fördel Uppsala. Uppsala som i första matchen höll på att skrälla och slå Carlstad Crusader på deras hemmaplan. Hur starkt är Uppsala i år? Vi får vänta och se

Västerås Roedeers - Stockholm Mean Machines 21-17
Västerås kunde efter mycket slarv och misstag bärga hem sin första seger för i år. Stockholm kunde i första halvlek få till några bra spel men sedan stängde Västerås försvar helt till och Stockholm anfall kom ingenstans. Västerås kunde däremot hela tiden ta sig framåt med sitt anfall men både bestraffningar och tappade bollar gjorde att matchen stod och vägde hela tiden. Inte mindre är tre gånger var Roedeers anfall innanför 6 yards linjen och tappade bollen eller kastade interception.

Tabell och alla matcher här.