Roedeers på Facebook / YouTube / Twitter

Omgång 4 i Superserien

Omgång 4

Resultat i omgång 4

Uppsala 86érs - Västerås Roedeers 46 - 7 Finns att läsa här.

Carlstad Crusaders - Stockholm Mean Machines 67 - 0 Ett helt väntat resultat, toppen mot botten i serien. Det som kan sägas om matchen är att den spelades på en äng i Forshaga för att fira 25 årsjubileet för Crusaders. Det var där de spelade sin första match och hette då Forshaga Crusaders, läs mer här.

STU Nothside Bulls - Kristianstad Predators 69 - 56 Veckans poängmatch, 125 poäng! Här verkar defense ha tagit semester men desto bättre spelade offense i bägge lagen. Två passningsglada lag som kan producera poäng. Matchen var jämn rakt igenom och STU kunde på slutet säkra vinsten. Hur bra lagen är får framtiden utvisa men helt klart aspirerar bägge lagen på en slutspelsplats och där är det fördel STU nu.

Örebro Black Knights - Limhamn Griffins 21 - 7 En match som stod och vägde hela tiden innan Örebro kunde sätta den avgörande TD i slutet av matchen. Lite frågetecken finns nu kring fjolårsfinalisterna Black Knights. Hur bra är de? Kommer de klara sig till slutspel? Framtiden får avgöra.

Tabell med resultat