Roedeers på Facebook / YouTube / Twitter

Ett lag som Roedeers aldrig mött förut

När nu Roedeers åker till Bergshamra i Solna för att möta STU så är det första gången dessa lags möts i seniorsammanhang. Det har varit så genom åren att Roedeers och STU aldrig spelat i samma serie förrän nu.

Missa inte lördagens (8/8) match!
17:00
Bergshamra IP

STU är en sammanslagning av Solna Chiefs och Täby Flyers (Solna Täby United - STU). Dessa två föreningar bestämde sig för att slå ihop sina U-19 och seniorlag 2006. 

STU´s styrka är deras explosiva passningsspel. Däremot har de svårare att ta sig framåt via springspel och deras försvar har haft svårt att stoppa motståndarna. De har släppt in i snitt 43 poäng/match. Det är bara bottenlaget Stockholm Mean Machines som släppt in mer poäng. Tabell här