Roedeers på Facebook / YouTube / Twitter

Super Bowl Party med Roedeers på Allstar


 

Nu är det klart vilka lag som gör upp om den åtrovärda Vince Lombardi Trophy söndagen den 5 februari på NRG statium i Houston

Västerås Roedeers tillsammans med Allstar anordnar detta event.

Det kostar 229 kr och då får man förutom att se matchen en Ost/bacon burgertallrik med pommes och en dricka, det kommer även att gå att köpa andra snacks och dricka under matchen. Evenemanget är helt Alkoholfritt och betalning görs på plats, det krävs minst 60 personer för att vi skall kunna genomföra detta.

Vi slår upp portarna kl.23.30 och startar direkt med maten så vi hinner med det innan matchen startar 00.30.

Anmälan för er som inte är spelare/ledare i föreningen utan bara tycker amerikansk fotboll är kul och vill vara med på detta evenamang, den skickar ni på mail till kansliet@roedeers.se senast 1/2. Ange För och Efternamn i anmälan på alla ni anmäler då detta är ett slutet sällskap, även telefonnummer till den som bokar, eventuella frågor besvaras också via mail av vårt kansli.