Roedeers på Facebook / YouTube / Twitter

Vill du hjälpa klubben att ta nya steg framåt?

Inga svar
Gäst

All verksamhet inom idrotten kostar pengar och Football är inget undantag, tyvärr… Därför är det viktigt att vi får till bra samarbete med det som man tidigare kallade för sponsorer men som man idag av skattetekniska skäl helst ska kallas för partners.

I vårt långsiktiga mål att nå Superserien är en stark ekonomi en stor och viktig del, vi behöver även en stark ekonomi för att kunna fortsätta att utveckla våra dam och ungdomslag.

I dag finns det inte någon som jobbar helhjärtat aktivt med att skaffa nya partners till föreningen eller att behålla och utveckla samarbetet med de som vi redan har. Därför ska vi nu försöka starta upp en ”Marknadsgrupp” som ska strukturera arbetet med olika partners och ge bättre förutsättningar så att vi dels kan få in mer pengar och dels så att våra partners får ut någonting för de pengar som de skickar in i föreningen.

Vill du, eller känner du någon som vill vara med och arbeta med detta på ideell basis på fritiden?

Det är en fördel om du har ett stort kontaktnät bland företagen i Västerås eller jobbar som säljare eller liknande men det är absolut inget krav. Alla som har viljan kan vara med och bidra i den här gruppen!! Om du bara ringer ett företag per månad så är det i alla fall 12 företag mer som vi kontaktar än vad vi gör idag. Om vi sedan är 4 personer som ringer ett företag per månad så är det 48 företag fler som får höra talas om Västerås Roedeers osv…
Det handlar inte om att förhandla med företagen utan vi har färdiga Partner-paket som vi erbjuder när vi pratar med företagen.

För mer information, kontakta mig på 0722-333507.

Mvh

Anders Johansson